Zalen


Het dorpshuis in Meteren heeft drie zalen tot haar beschikking. Een grote zaal, kleine zaal en een koffiekamer/vergaderruimte. Alle drie de ruimten zijn verhuurbaar en er worden regelmatig activiteiten in georganiseerd. Het dorpshuis beschikt over gratis WIFI en beamer mogelijkheden in alle zalen. In de agenda kunt u per ruimte zien wanneer er iets wordt georganiseerd en wanneer de ruimte nog beschikbaar is.


 

Grote zaal

Dit is de grootste ruimte in het Dorpshuis van Meteren. Het heeft een podium, bar(uitgifte), geluidsvoorziening, en een beamer. De ruimte is gezellig ingericht met meerdere tafels en stoelen en kan op vele manieren ingedeeld worden. Op deze manier is de grote zaal te gebruiken als feestzaal, toneelzaal, tentoonstellingen, maar ook voor vergaderingen en lezingen. 

Kleine zaal

Dit is de kleine zaal. Deze zaal is door middel van een losse wand gescheiden van de grote zaal, waardoor hij alleen te huren is maar ook tezamen met de grote zaal, bijvoorbeeld met bruiloften en feesten. De kleine zaal heeft ook beamer en geluidsmogelijkheden.


 

Koffiekamer/Barruimte 

De koffiekamer is een niet al te grote, maar gezellige ruimte voorzien van een bar en eventueel wat statafels. In deze ruimte kunt u bijvoorbeeld makkelijk een klein feestje of verjaardag vieren of vergaderen. Beamer mogelijkheid aanwezig.

 


 Daarnaast beschikt het dorpshuis over een mooie gymzaal met diverse sportmogelijkheden. De gymzaal is buiten schooltijden te huur voor verenigingen en particulieren voor kinderfeestjes oid. In de winter biedt de gymzaal onderdak voor diverse verenigingen zoals, voetbal, hockey, korfbal en volleybal.
Powered by Active-edit.nl